Duurzaam verpakkingsmateriaal

Het verpakken van een product voor verzending is essentieel om het onbeschadigd op de bestemming te krijgen. Er wordt steeds meer verkocht via online webwinkels en deze pakketjes moeten allemaal zo goed mogelijk worden ingepakt. Het overstappen naar duurzamer verpakkingsmateriaal wordt steeds belangrijker. Als bedrijf wil je natuurlijk ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Door gebruik te maken van duurzame verpakkingsmaterialen help jij het milieu. Wil jij overstappen naar duurzaam verpakkingsmateriaal, dan kies je producten die geproduceerd of verkregen zijn op een manier dat het milieu en de natuur zo min mogelijk belast worden.

Duurzame verzenddozen

100% recyclebaar

Duurzame tape

plakken, scheuren, klaar

Duurzaam opvulmateriaal

optimale bescherming voor onderweg

Duurzame hoekprofielen

voorkom inzakken of beschadigen van hoeken

Duurzame koelelementen

vers, veilig en gekoeld

Duurzame verzendzakken

milieuvriendelijk alternatief voor plastic 

Doos op maat laten maken?

Wanneer een standaard doos niet voldoet, is een doos op maat dé oplossing. Een te grote doos, onvoldoende kwaliteit of juist een te hoge kwaliteit zijn allemaal redenen om over te stappen naar een doos op maat. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een doos te laten bedrukken.

FSC-keurmerk

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar en beschikken over het FSC-keurmerk. Dit label geeft aan dat het papier afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Dit wil zeggen dat bossen behouden blijven door verantwoord bosbeheer. Door te kiezen voor deze FSC-gecertificeerde dozen, kies je ook voor duurzaam verpakkingsmateriaal.

Lees meer in ons blog over duurzaam verpakkingsmateriaal

Hoe duurzaam is karton?

De consument geeft steeds meer de voorkeur aan duurzame verpakkingen. Massaal worden kartonnen verpakkingen ingezet...
Lees verder

Gespot: coole koelelementen!

Onze nieuwste koelelementen voor vers, veilig en gekoeld transport zijn 100% milieuvriendelijk.
Lees verder

Duurzame verpakking voor FocusPod

Voor een nieuwe klant mochten we een verpakking voor de FocusPod ontwikkelen. Hij moest uniek én duurzaam zijn en dat is gelukt!
Lees verder

Deskundig advies over duurzaam verpakkingsmateriaal

Wat is de beste duurzame keuze voor mijn bedrijf? Wil je langzaamaan de stap maken naar duurzame verpakkingsmaterialen, dan kan dit lastig zijn. Er zijn enorm veel opties wat betreft milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Onze specialisten kunnen je helpen met het kiezen van de juiste producten. Wil jij een gratis persoonlijk advies van één van onze specialisten, neem dan direct contact op.

Onze best verkochte duurzame producten

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.