Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Papiertape

Papiertape of papierplakband is een bruine tape, gemaakt van onder andere papier. Met de tape sluit je eenvoudig dozen. De tape is samengesteld uit een drager van kraftpapier met een solvent-rubber belijming. De papieren tape kenmerkt zich door zijn lichtbruine kleur en door zijn extreem hoog kleefvermogen. Ecotape of papiertape is een veel gebruikte tape bij het verpakken in bruinpapier. De verpakking krijgt hierdoor een luxueuze uitstraling. Papiertape is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tape. De papiertape kan namelijk eenvoudig worden gerecycled. 

Lees verder

Voordelen van papiertape

  • 100% recyclebaar
  • Luxe uitstraling
  • Hoge kleefkracht
  • Milieuvriendelijk
  • Zelfklevend
  • Beschrijfbaar

Soorten papiertape

Papiertape is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de onversterkte en de versterkte variant. Versterkte papiertape kenmerkt zich door een gomlaag die door middel van bevochtiging wordt geactiveerd en zo een extra kleeflaag verzorgt van de tape aan uw kartonnen dozen. Deze gegommeerde tape moet met een dispenser voor papierplakband verwerkt worden. Nadat het is aangebracht, zorgt het voor een extra sterke verbinding. Indien de tape met nylonkoord versterkt is (mogelijk in de lengterichting, of een combinatie van lengte en golf/sinus of kruislings), is de kartonnen doos nog eens extra beveiligd tegen ongewenst opensnijden van de plakband.

Papiertape kan eenvoudig verwerkt worden, bijvoorbeeld met een afroller.  Bestel direct milieuvriendelijke en oersterke papiertape goedkoop uit voorraad.

Lees minder
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.