Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Duurzame verpakking voor FocusPod

Duurzame verpakking voor FocusPod

Werken doen we op kantoor. Of ergens aan een tafeltje in de kroeg. Of op een bootje op de grachten. Het hebben van één vaste werkplek valt anno 2021 al snel onder de categorie “abnormaal”. In een tijdperk waarin digitalisering overal om ons heen grijpt, lijkt de noodzaak van een vaste werkplek opeens verdwenen als sneeuw voor de zon. De scheiding werk-privé is steeds vaker verleden tijd en we zijn in staat om overal onze werkzaamheden op te pakken. En dat is ook een noodzaak als je kijkt naar de ontwikkelingen binnen onze samenleving, waarbij het coronavirus vraagt om de nodige flexibiliteit en aanpassingen in onze manier van werken en leven.

Focuspod werkplek 2.0

Werkplek 2.0

Voor een nieuwe klant mochten we meedenken in de realisatie van verpakkingsmateriaal voor de FocusPod: een individuele, deels afgesloten werkplek waar ‘duurzaam’ het kernwoord is. Bij deze flexibele werkplek blijft het zicht beperkt tot de essentiële gereedschappen, zoals beeldscherm en toetsenbord. Jouw beker met latte macchiato is binnen handbereik en je documenten liggen netjes verscholen. Een nieuw product dat precies op het juiste moment wordt gelanceerd. We hebben namelijk allemaal behoefte aan een duurzame werkplek, waar ruimte is voor een combinatie van zowel werk als privé. Er moest nog wel een stevige verpakking om de FocusPod. En daar kwam Logistiekconcurrent in beeld!

Geen gebakken lucht

Samen met onze klant en vaste leverancier organiseerden we Teams-vergaderingen, waar we alle betrokken partijen samenbrachten. Onze klant kon precies aangeven waar haar wensen lagen (bijvoorbeeld een verpakking op basis van 'beleving', 'surprise' en arbo technische richtlijnen) en onze leverancier kon openheid geven over de mogelijkheden. Na een ontwikkeltraject waarin verschillende samples met elkaar werden gedeeld, kwamen we uiteindelijk tot dé perfecte doos voor de FocusPod. Hij is lekker plat, waardoor hij gemakkelijk te bezorgen is. Bovendien leveren we een minimale dosis ‘gebakken lucht’ mee. Dat is voor alle partijen, inclusief Moeder Aarde, mooi meegenomen. Een duurzaam product vraagt namelijk om een extra duurzame verpakking. De eerste 1000 stuks liggen klaar voor internationale verzending!

FocusPod.nl is onderdeel van DutchDeco.com


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.