Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Thema


Als dé totaalleverancier voor de logistiek is het ons doel om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen. Met onze themapagina’s vol interessante tips, de beste producten voor het thema en relevante blogs helpen we je graag op weg. Heb je hierna toch nog vragen? Onze productspecialisten staan voor je klaar!

Lees verder

De themapagina Bedrijfsbus inrichten richt zich op de meer dan miljoen bedrijfsbussen die in Nederland en België op de weg te vinden zijn. Met de juiste kennis en materiaal maak je van jouw bedrijfsbus de ideale compagnon en dat is iets wat wij iedereen kunnen aanbevelen!

Het thema Duurzaam verpakkingsmateriaal is in deze tijd een belangrijk onderdeel van een milieuverantwoorde bedrijfsvoering. Met onze duurzame verpakkingsmaterialen kan jouw bedrijf ook een steentje bijdragen aan een beter milieu terwijl je het verpakkingsproces ook nog eens efficiënter kan maken.  

Lees minder
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.