Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Buitenlandse CMR

Erkend drukker Een groot deel van het transport door Europa gaat over de weg. Tijdens dat vervoer kunnen goederen beschadigd raken of gesloten worden. Het is dan belangrijk om te weten wie er verantwoordelijk is, wie de schade dus moet vergoeden en voor welk bedrag. Deze regels zijn opgesteld in het CMR verdrag. Een CMR vrachtbrief is het bindende contract tussen vervoerder en verlader waarmee dit verdrag wordt nageleefd. De vrachtbrief neemt verplichtingen met zich mee voor beide contracterende partijen. CMR vrachtbrieven zijn verplicht bij grensoverschrijdend transport van of naar één van de bij de CMR aangesloten landen. Dit zijn alle Europese landen die zich hebben aangesloten bij een internationale conventie van de Verenigde Naties. 

Lees verder

Waarom hier CMR vrachtbrieven bestellen?

 • Wij zijn erkend drukker van CMR
 • Wij garanderen de hoogste drukkwaliteit
 • Vraag gratis een CMR proefpakket bij ons aan
 • Vul eenvoudig online jouw CMR in met onze handige CMR editor
 • Je bent altijd zeker van juridisch juiste vrachtdocumenten

Buitenlandse CMR vrachtbrieven

Wij leveren buitenlandse CMR vrachtbrieven in verschillende modellen. De International Road Union (IRU) heeft een standaard vrachtbrief ontwikkeld die in alle aangesloten landen geaccepteerd wordt. De vrachtbrief is standaard opgesteld in meerdere talen, zodat het in heel Europa geaccepteerd wordt. Elk land is verantwoordelijk voor het uitgeven van officiële voorbedrukte CMR's. In Nederland worden deze uitgegeven door Stichting Vervoeradres. Het model van de vrachtbrief en de lay-out zijn per land verschillend. Het document is vormvrij, maar moet wel voldoen aan de voorgeschreven minimum informatie. Naast CMR vrachtbrieven in verschillende talen, leveren wij ook CMR's volgens Belgisch model. De Belgische CMR is conform de eisen van de Belgische wetgeving en de nummerreeksen zijn uitgegeven door en geregistreerd bij de Belgische brancheorganisatie. 

Lees minder

Buitenlandse CMR
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ontdek de kwaliteit van onze vrachtdocumenten

  Vraag een gratis kennismakingspakket aan

  Tonny CMR Tonny CMR
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.