Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bevestigingsmaterialen

Met ons brede assortiment aan bevestigingsmaterialen zorg je ervoor dat je afdekmateriaal of andere ladingzekeringen goed vastgemaakt kunnen worden. Alleen een aanhangernet, afdekzeil of containernet is vaak niet voldoende om jouw producten veilig af te dekken. Met het juiste bevestigingsmateriaal zorg je ervoor dat je afdekmateriaal op de juiste manier bevestigd is en de producten die je afschermt zo goed mogelijk beschermd zijn.

Speciale wensen op het gebied van ladingzekering? Neem direct contact op met onze ladingzekering specialist.

Lees verder

Afdekmaterialen vastzetten

Voor het vastzetten van afdekzeilen, aanhangernetten en containernetten zijn spanrubbers of spanelastieken normaal gesproken de meest logische keuze. Spanrubbers zijn gemakkelijk vast te zetten aan de zeilogen van afdekmaterialen en op meerdere manieren vast te zetten. Je kan het rubber om een haak bevestigen of een spanrubber met haak vastzetten aan een zeiloog of ander bevestigingspunt. Voor spanelastieken geldt hetzelfde, hoewel deze vaak een spin-haak hebben. Hiermee haak je het afdekmateriaal gemakkelijk vast aan het bevestigingspunt. Als deze bevestigingspunten nog niet aanwezig zijn kan je deze ook eenvoudig creëren. Aan de zijkanten van een aanhangwagen zijn touwhaken en zeilogen vaak voorkomende bevestigingspunten.

Je kan ook kabelbinders gebruiken om je afdekmaterialen vast te zetten. Deze strips die ook wel bekend staan als tyrapstie wraps of colsonbandjes zijn ontzettend veelzijdig. Zo kan je gemakkelijk een product vastzetten maar je kan ze ook gebruiken voor het bundelen van kabels of andere dingen. Het nadeel ten opzichte van spanrubbers of elastieken is dat de meeste kabelbinders maar één keer gebruikt kunnen worden. Sla je dus iets op voor een langere periode, dan zou een kabelbinder de perfecte oplossing kunnen zijn. Om kabelbinders ergens aan vast te maken kan je gebruik maken van zelfplakkende plakzadels. Hier kan je de tyraps doorheen halen om ze vervolgens vast te zetten. Ideaal voor je kabelmanagement of om andere dingen te bundelen!

Lees minder
Bevestigingsmaterialen
29 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
29 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.