Containernetten

Containernetten gemaakt van PE en PVC leveren wij in diverse maten. Bestel hier online bij Logistiekconcurrent.nl een zwart containernet. Er zijn diverse maten leverbaar. Bij een breedte van 350 cm kun je kiezen uit een lengte variërend van 500 tot 800 cm.

Containernet van PE

Een containernet van PE is gemaakt voor het afdekken van containers. Deze netten zijn fijnmazig en hebben vaak rondom aan de zijkanten bevestigingsogen om het net vast te kunnen zetten. Dit soort netten wordt ook voor andere toepassingen gebruikt zoals het afdekken van zwembaden in de winterperiode. Hiermee voorkom je dat er bladeren en andere rommel in het zwembad terecht kunnen komen.

Container van PVC

PVC covers zijn containernetten die gebreid zijn van polyester en daarna een PVC coating hebben gekregen. Ook deze netten zijn fijnmazig en hebben bevestigingsogen voor het gemakkelijk vast zetten. Ze worden soms gebruikt om zwembaden of zandbakken af te dekken. Het meeste worden containernetten gebruikt in de industrie- en transportsector. Ze zijn van een hoge kwaliteit en slijtvast, zodat ze ook bij zwaar gebruik lang meegaan.

Containernetten
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.