Afdekzeilen

Een afdekzeil ofwel dekkleed, bouwkleed of dekzeil is een onmisbare hulpmiddel. Afdekzeilen zijn ideaal voor het afdekken van bouwafval, aanhangwagens, bouwmaterialen en meer. Het afdekzeil zorgt ervoor dat goederen afgedekt zijn tegen weer en wind zodat ze niet beschadigd of vervuild raken. Dekzeilen kunnen waterafstotend of waterdicht zijn en ook beschermen tegen de zon.  Om een dekkleed vast te kunnen maken bevat het vaak zeilringen. Deze zeilringen zijn bedoeld om het afdekzeil ergens aan te bevestigen, zodat het op zijn plaats blijft. Je kunt hier bijvoorbeeld spanelastiek voor gebruiken. We hebben afdekzeilen in verschillende kleuren en maten, zodat je er ook grotere dingen mee kan afdekken zoals bouwmaterialen of machines.

Lees verder

Wat is de kwaliteit van mijn afdekzeil?

Bij ons heb je keuze uit PVC en PE (polyethyleen) afdekzeilen. Een PVC afdekzeil gaat lang mee en is dus echt een zeil voor de lange termijn. De PE afdekzeilen gaan iets minder lang mee maar zijn hierdoor wel een stuk goedkoper. Zorg er dus voor dat je goed weet hoe lang je het afdekzeil wilt gebruiken. Naast het materiaal is ook het gewicht van het dekkleed belangrijk. Hoe meer gram per M² hoe hoger de kwaliteit van het afdekzeil. Bij ons zitten de PE afdekzeilen tussen de 100 en 250 gr/m² terwijl het PVC afdekzeil op 600 gr/m² zit.

Het bevestigen van afdekzeil

Onze afdekzeilen hebben allemaal een zeilring om de 100 cm. Hier kunnen bevestigingsmaterialen gemakkelijk aan vastgemaakt worden. Bij afdekzeilen worden vaak spanrubbers of spanelastieken gebruikt.

Lees minder

Afdekzeilen
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.