Afdekzeilen

Een afdekzeil ofwel dekkleed, bouwkleed, dekzeil, dit zijn diverse benamingen voor hetzelfde onmisbare hulpmiddel. Zowel de particulier als professional gebruikt afdekzeilen. Ze zijn ideaal voor het afdekken van een tuinset, schuurtje, zandbak, bouwafval, boot, aanhangwagen en meer. Het afdekzeil zorgt ervoor dat goederen afgedekt zijn, zodat deze niet vervuild raken. Dit is bijvoorbeeld handig als je gaat schilderen. Op deze manier zitten je spulletjes niet allemaal onder de verfspatten. Met een afdekzeil kunnen ook materialen worden afgedekt om deze van weer en wind af te schermen. Dekzeilen kunnen waterdicht of waterafstotend zijn. Om het dekkleed vast te kunnen maken bevat het vaak zeilringen. Deze zeilringen zijn bedoeld om het afdekzeil ergens aan te bevestigen, zodat het op zijn plaats blijft. Je kunt hier bijvoorbeeld spanelastiek voor gebruiken. Er bestaan dekzeilen in verschillende kleuren en maten, zodat het ook grotere dingen kan afdekken zoals boten of auto's.

Lees verder

Waar is een afdekzeil van gemaakt?

Een dekzeil kan onder andere gemaakt zijn van de volgende materialen:

  • PVC

  • Polyethyleen

  • Katoen

  • Polyester

  • Nylon

De verschillende materialen zorgen voor een verschillende kwaliteit. De stevigheid van een dekkleed wordt niet alleen bepaald door het gebruikte materiaal, maar ook door het gewicht per vierkante meter. Hoe zwaarder, hoe steviger het zeil. Daarnaast zijn sommige bouwzeilen waterafstotend, UV-bestendig of brandwerend.

Dekzeil

Wij leveren afdekzeilen binnen 3 werkdagen in verschillende maten, kwaliteiten en kleuren. Veelvoorkomende kleuren zijn blauw, groen, wit en oranje. Het dekkleed ofwel dekzeil is gemakkelijk vast te maken door de ringen die om de 100 cm zijn ingebouwd. Bestel online eenvoudig afdekzeilen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen voor de allerlaagste prijs.

De afdekzeilen bij Logistiekconcurrent.nl zijn er in verschillende diktes vanaf 100 tot 600 gr/m². Er zijn pvc zeilen en afdekzeilen die gemaakt zijn van andere materialen. Kies voor de gewenste dikte afhankelijk van het gebruik. Een afdekzeil is multifunctioneel en heel gemakkelijk in het gebruik.

Lees minder
Afdekzeilen
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.