Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanelastiek

Spanelastieken of spinhaken zijn de ideale bevestigingsmaterialen. Ze zijn handig in gebruik en hebben een scherpe prijs. Met spanelastieken zet je iets stevig vast. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iets los raakt wanneer je gebruik maakt van deze spinhaken. Het bevestigen van de spanelastieken is eenvoudig. De elastieken bevatten haken, welke je bevestigt aan een aanhanger, container, of spandoek. In slechts één beweging klem je de haak aan een bevestigingspunt.   

Lees verder

Voordelen spanelastieken

  • Snelle bevestiging
  • Laag eigen gewicht
  • Lage kosten
  • Herbruikbaar

Lading vastzetten met spanelastieken

Met spanelastieken kun je verschillende netten en zeilen vastzetten. Ga je de weg op met een aanhangwagen inclusief lading, ben je verplicht om deze lading goed te bevestigen. Dit geldt ook voor losse containerladingen. Je waarborgt de veiligheid van jezelf en anderen. Het gebruik van een net of zeil voorkomt dat lading van een aanhanger of container waait of valt. Rijden onder verschillende weersinvloeden is dus geen probleem meer. De spanelastieken zorgen ervoor dat de klappen van de wind worden opgevangen. 

Spandoek bevestigen met spanelastieken

Een spandoek monteer je gemakkelijk in een frame met spanelastieken. De spinhaken zorgen ervoor dat het doek op spanning wordt gezet en mooi hangt. Een spandoek wordt ingezet bij reclame-uitingen of voor promotiemateriaal. Je ziet de spandoeken regelmatig langs de weg. Aankondigingen van evenementen, reclame voor producten of het vergroten van de naamsbekendheid van een bedrijf doe je met spandoeken. Spanelastieken mogen daarin niet ontbreken. Met een gerust hart plaats je de frames met spandoeken op de meest winderige locaties. De spanners zorgen ervoor dat het doek onder alle weersomstandigheden strak in het frame blijft zitten.   

Tenten bevestigen met spanelastieken

Naast het zekeren van een lading of het vastzetten van een spandoek, kunnen de spanners ook gebruikt worden om een tentzeil, voortent of partytent vast te zetten. Je viert onbezorgd een feestje en je geniet nog meer tijdens het kamperen wanneer je spinhaken achter de hand hebt.   

Bekijk alle bevestigingsmaterialen

Lees minder
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.