Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Volgelaatsmasker

Een volgelaatsmaskeris een masker ter bescherming van de ademhaling. Het masker is verplicht bij werkzaamheden waarin de gebruiker aan gevaarlijke dampen, gassen of stoffen wordt blootgesteld.

Lees verder

Het volgelaatsmasker doet wat het zegt: het masker bedekt het gehele gelaat, d.w.z. de mond, neus, kin en gezicht en biedt dus een betere integrale bescherming van het gelaat dan een halfgelaatsmasker.

Filter voor halfgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker biedt bescherming van de ogen en heeft door de constructie de beste afsluiting op het gezicht. Alle mogelijke filters kunnen dan ook met een volgelaatsmasker worden gecombineerd. Een speciaal spraakmembraan bevordert de goede verstaanbaarheid van de drager.

In welke 3 klassen kun je een volgelaatsmaskers kopen?

- Klasse 1: licht werk, spuitwerkzaamheden
- Klasse 2: algemeen gebruik, robuuster masker t.b.v. industrieel gebruik
- Klasse 3: zware omstandigheden, bijvoorbeeld brandweer

Zowel half- als volgelaatsmaskers worden gebruikt met klasse 1 of 2 filters. Deze filters kunnen voorzien zijn van een bajonet aansluiting of 40 mm DIN schroefdraad aansluiting EN 148-1.

Bestel een volgelaatsmasker van de topleveranciers 3M en Moldex in ademhalingbescherming eenvoudig online.

Lees minder
Volgelaatsmasker
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.