Afdekzeilen

Een afdekzeil, dekkleed, bouwkleed of dekzeil is een onmisbaar hulpmiddel voor zowel de particulier als professional. Afdekzeilen zijn ideaal voor het afdekken van uw tuinset, schuurtje, zandbak, bouwafval, boot of aanhangwagen. Kortom: vele toepassingen. Wij leveren afdekzeilen zeer snel op uw adres in verschillende maten en kwaliteiten. Het dekkleed en afdekzeil is gemakkelijk vast te maken door de ringen die om de 100 cm zijn ingebouwd. Bestel eenvoudig online de laagste prijs afdekzeilen.

Hoe u het ook noemt; afdekkleed, dekzeil of bouwkleed het zorgt ervoor dat bepaalde goederen afgedekt zijn. Op deze manier kunt u ze beschermen tegen vloeistoffen en vuil. Dit is bijvoorbeeld handig als spullen buiten staan of als ze in een ruimte staan waar geschilderd wordt. Om het kleed vast te maken, zodat het niet weg waait of schuift kunt u de zeilringen gebruiken die aan de randen van het kleed zitten. Door deze ringen haalt u heel eenvoudig kabelbinders of spanrubbers en hiermee kunt u dan het kleed vastzetten.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.