Wegenkaarten

Hoe handig een navigatiesysteem ook is, een goede wegenkaart of autokaart is onmisbaar voor onderweg. Voor een goed overzicht van het complete wegennet leveren wij wegenkaarten van Falk. Deze autokaarten, wegenkaarten of landkaarten zijn eenvoudig online te bestellen. Snelwegen, toeristische weggetjes en water zijn direct te herkennen waardoor je de weg altijd zal vinden. De wegenkaarten zijn verkrijgbaar in een handige tab-uitvoering met een spiraalbinding. Deze autokaarten in boekvorm zijn ideaal voor in de auto of cabine en hebben door de Tab bediening een optimaal gebruiksgemak. 

Lees verder

Voordelen van een wegenkaart

  • De meest actuele wegenkaarten
  • Optimaal gebruiksgemak door het Tab Map systeem en spiraalbinding
  • Uitgebreid met toegansroute- en centrumkaarten met Insider Tips
  • Plaatsnamenregister, uitgebreid met 4-positie postcode

Verschillende wegenkaarten 

Het is belangrijk dat een wegenkaart up to date is. Hoe vervelend is het dat nieuwe wegen niet op de kaart staan en oude wegen wel nog? Wij bieden wegenkaarten, autokaarten of landkaarten van Nederland, België/Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en complete uitvoeringen van het wegennet in de Benelux en Europa aan. Deze Routiq Tab map wegenkaarten zijn onmisbaar voor elke professionele weggebruiker, maar ze zijn ook ideaal voor de niet-professional. De wegenkaarten zijn handig wanneer je met de auto op vakantie gaat of naar een plek moet rijden waar je nog nooit bent geweest. 

Lees minder
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.