Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Labeldispenser

Etikettendispensers van metaal zijn leverbaar in verschillende modellen. Wij kennen de tafelmodel labeldispensers om op een inpaktafel te plaatsen en de labeldispensers voor wandmontage. Een handig instrument om rollen met waarschuwingsetiketten of adresetiketten op te slaan en gebruiksklaar te hebben. Met behulp van het handige afrolsysteem van deze etiketdispensers kan men eenvoudig een etiket afpeelen, waarmee het etiket van het schutpapier af komt en het etiket kan worden dichtgeplakt.

Etiketdispensers worden uit voorraad geleverd. Bestel een etiketdispenser van Excell, het bekende merk voor elke dispenser in de verpakking- en etikettenbranche.

Labeldispenser
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.