Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hoekbeschermers voorkomen beschadigingen

Hoekbeschermers voorkomen beschadigingen

Hoekbeschermers zijn een eenvoudig en effectief middel om insnijden te voorkomen. In de transport wordt veel gebruik gemaakt van dit hulpmiddel. Hoekbeschermers zorgen ervoor dat de lading niet bezwijkt onder de druk van de spanband. Daarnaast bescherm je met een hoekbeschermer de spanband tegen eventuele scherpe hoeken. Op deze manier kun je langer plezier hebben van je spanbanden.

Het aanbod van hoekbeschermers bestaat uit verschillende formaten en materialen. De meeste beschermhoeken zijn gemaakt van kunststof maar we hebben ook kartonnen hoekprofielen. Daarnaast zijn er nog andere soorten beschermers voor je lading. Bijvoorbeeld hoezen die je over de spanband heen schuift. Dit maakt allemaal onderdeel uit van ladingzekering.

Grote plastic hoekbeschermers kunnen kartonnen dozen of producten beschermen tegen het insnijden van banden. Als gevolg van het aantrekken van omsnoeringsband of spanband kan het gebeuren dat de band snijdt in de verpakking of in het artikel zelf. Hiervoor kun je de dozen tijdens transport op een pallet voorzien van pallethoeken ofwel hoekprofielen. De beschermhoeken zijn gemakkelijk te bevestigen op de randen.  Daardoor heb je direct bescherming tegen druk of stoten.

Plastic beschermhoeken zijn er in verschillende kleuren en maten. De maten lopen van kleine beschermhoeken voor lashingband tot de grotere variant, die gebruikt kan worden in combinatie met spanbanden tot en met 75mm breed. Sommige hoekprofielen hebben een gleuf waar de spanband in kan. Hierdoor zit de spanband extra zeker op zijn plaats en kan deze ook makkelijk op bijvoorbeeld een pallet met hoge lading aangebracht worden.

Mark


Vragen over het beschermen van lading?

Mark en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.