Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Tijd om te reflecteren; veilig de weg op!

Tijd om te reflecteren; veilig de weg op!

Veiligheid op de weg is van groot belang. Of het nu gaat om vrachtwagens die honderden kilometers afleggen, chauffeurs die aan het laden en lossen zijn of werklui die in de vroege ochtend al starten met werken, zichtbaarheid is cruciaal om ongelukken te voorkomen. Reflecterende materialen komen hierbij goed van pas. 

Reflectiekleding

Reflectiekleding heeft de afgelopen jaren niet alleen een evolutie ondergaan op het gebied van functionaliteit, maar ook op het gebied van stijl. Wat begon als eenvoudige fluorescerende vesten, is nu uitgegroeid tot een breed scala aan modieuze kledingstukken die zowel overdag als 's nachts een hoog zichtbaarheidsniveau bieden. Reflecterende strips, geïntegreerd in jassen, broeken en accessoires, zorgen ervoor dat dragen niet alleen veilig, maar ook trendy is. 

Reflecterende tape op trucks

Vrachtwagens spelen een cruciale rol in het transport van goederen over lange afstanden. Om ervoor te zorgen dat ze op elk moment van de dag zichtbaar zijn, zijn veel trailers uitgerust met reflecterende tape. Deze tape wordt op de contouren van de vrachtwagen of tankwagen geplakt om de zichtbaarheid bij slechte weersomstandigheden en in het donker te verhogen. Deze eenvoudige toevoeging maakt een groot verschil. 

Markeringsborden

Markeringsborden met reflecterende coatings zorgen ervoor dat ze oplichten wanneer er licht op schijnt. Weggebruikers worden hierdoor tijdig gewaarschuwd voor mogelijke gevaren. De borden worden ingezet voor bijvoorbeeld lange en brede ladingen. 

Reflectoren 

Deze kleine, maar effectieve gadgets kunnen worden bevestigd aan je voertuig, waardoor ze oplichten wanneer er licht op schijnt. Een simpele en kosteneffectieve manier om de veiligheid van de weggebruiker te vergroten. Naast het feit dat reflectoren de zichtbaarheid vergroten, zijn ze ook verplicht. Het is dus heel belangrijk dat je reflectoren aanschaft om te voldoen aan de wettelijke eisen die de overheid voorschrijft. 

In de logistieke wereld is verkeersveiligheid erg belangrijk. Reflectiekleding, reflecterende tape, markeringsborden, reflectoren en reflecterende spanbanden zorgen ervoor dat je veilig de weg op kunt. Het is tijd om te reflecteren en de schijnwerpers te richten op veiligheid. Zo hoeft niemand in het donker te staan.


Vragen over reflecterende materialen?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.