Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Reflecterende tape

Vanaf 1 juli 2008 geldt een Europese norm voor voertuigmarkering. Deze norm stelt dat alle nieuwe vrachtwagens met een maximaal laadvermogen van minimum 7,5 ton verplicht moeten voorzien zijn van voertuigmarkering. Voor alle opleggers en trailers met een laadvermogen van minimum 3,5 ton geldt dit ook. Sinds 10 juli 2011 is het tevens verplicht op alle nieuw geregistreerde vrachtwagens en trailers die aan bovenstaande criteria voldoen.

Lees verder

Wij leveren reflecterende tape met unieke prismatechnologie voor voertuigmarkering die voldoet aan de strenge Europese ECE- 104 Klasse C wetgeving voor wegverkeer. Deze reflecterende tape is leverbaar in wit, rood en geel. Onze reflecterende tape is verkrijgbaar voor harde ondergond (rigid), zoals cabines en gesloten laadbakken en trailers en voor zachte ondergronden, zoals dekzeilen. 

Met een levensduur van minimaal 3 jaar garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je voertuigen altijd goed zichtbaar zijn en voldoen aan de geldende Europese voorschriften. Kies voor onze hoogwaardige reflecterende tape om veiligheid op de weg te waarborgen en te voldoen aan de voertuigmarkeringseisen.

Lees minder
Reflecterende tape
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.