Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gebruikte ladingdrager? Dat kan prima!

Gebruikte ladingdrager? Dat kan prima!

Als totaalleverancier voor de logistiek snappen we dat je geneigd bent om nieuwe pallets, IBC-containers en gitterboxen te kopen. In veel gevallen is dat echter helemaal niet nodig en kun je perfect vooruit met gebruikte items. In deze blog gaan we dieper in op een aantal redenen waarom je de aanschaf van gebruikte pallets, IBC-containers en gitterboxen kunt overwegen:

Geld besparen

Laten we eerlijk zijn: geld is niet altijd de belangrijkste reden, maar bij grotere bestellingen kan het prijsverschil groot zijn. De prijs van tweedehands pallets, IBC-containers en gitterboxen ligt vaak een stuk lager. Bij ons kan dit verschil oplopen tot wel 40%. En dat terwijl je nog jarenlang van de spullen kunt genieten. Daarover vertellen we je graag meer.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij inspecteren alle gebruikte pallets, IBC-containers en gitterboxen zelf, voordat we ze opnieuw aanbieden. Dit doen we niet aan de hand van foto’s of een beschrijving, maar door de producten ter plekke te inspecteren en sorteren:

Pallets
Pallets sorteren we per stuk, met de hand. Vervolgens maken we onderscheid tussen A- en B-keuze, afhankelijk van de kwaliteit van de pallet.

IBC-Containers
Deze spoelen we om, zodat er geen resten van vorig gebruik in de IBC achterblijven. We maken onderscheid tussen A-Keuze, B-Keuze en refurbished. A- en B-keuze IBC zijn niet geschikt voor opslag van drinkwater. Bij refurbished IBC-containers is de tank nieuw maar het frame gebruikt. Deze containers zijn wel geschikt voor drinkwater. Dit vermelden we ook duidelijk bij de producten.  

Gitterboxen
Deze inspecteren we met de hand voordat we ze als gebruikt aanbieden.

Dankzij onze controle kun jij erop vertrouwen dat je de best mogelijke kwaliteit ontvangt, voor een lage prijs. En je draagt ook nog eens bij aan minder verspilling!

Milieubewust

Door te kiezen voor tweedehands pallets, IBC-containers of gitterboxen, geef je de producten letterlijk een tweede leven en draag je bij aan een kleiner wordende afvalstapel. Dat is goed voor het milieu en draagt positief bij aan je imago. Steeds meer klanten willen tegenwoordig dat hun producten op een duurzame manier worden geproduceerd en vervoerd. En daar draag jij op deze manier aan bij. 

Meer dan genoeg aanbod

Net als onze nieuwe pallets, IBC-containers en gitterboxen, hebben we de gebruikte variant meer dan genoeg op voorraad. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 


Vragen over gebruikte ladingdragers?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.