Krimppistool

Met een krimppistool verpak je op een snelle manier een gestapelde lading met een beschermende en waterdichte folie. Een krimppistool gebruik je dus altijd in combinatie met een krimphoes. Een krimppistool werkt op propaangas. Door verhitting van de krimphoes krimpt en sluit de folie nauwsluitend om de lading. Dit verhoogt de stabiliteit van de palletlading. De vlam van het krimppistool heeft de vorm van een waaier. De waaier zorgt ervoor dat de warmteverdeling gelijkmatig gaat. De verhitting zorgt ervoor dat de moleculaire samenstelling van de folie verandert. 

Lees verder

Hoe breng ik een krimphoes aan met een krimppistool?

Het krimppistool moet allereerst aangesloten worden op een gasfles. Een krimphoes is aan één zijde open. Met de open kant naar beneden trek je de hoes over de palletlading. Zorg ervoor dat de randjes van de hoes net onder de pallet vallen. Het krimppistool kan nu aan. In een S-beweging ga je met de vlam alle zijdes van de pallet af. Houd altijd 30 cm afstand tussen het pistool en de lading. Het materiaal krimpt nu door de verhitting. De krimphoes sluit naadloos aan om de lading, waardoor een stevige en homogene verpakking ontstaat. 

Lees minder
Krimppistool
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.