Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Krimppistool

Met een krimppistool verpak je op een snelle manier een gestapelde lading met een beschermende en waterdichte folie. Een krimppistool gebruik je dus altijd bij een krimphoes. Een krimppistool werkt op propaangas. Door de krimphoes te verhitten, krimpt de folie en sluit ze nauw om de lading heen. Dit verhoogt de stabiliteit van de palletlading. De vlam van het krimppistool heeft de vorm van een waaier. Die waaier zorgt ervoor dat de warmteverdeling gelijkmatig gebeurt. Door het verhitten verandert de moleculaire samenstelling van de folie.

Lees verder

Hoe breng ik een krimphoes aan met een krimppistool?

Eerst sluit je het krimppistool aan op een gasfles. Een krimphoes is aan één zijde open. Met de open kant naar beneden trek je de hoes over de palletlading. Zorg ervoor dat de randjes van de hoes net onder de pallet vallen. Nu zet je het krimppistool aan. In een S-beweging ga je met de vlam alle kanten van de pallet af. Houd altijd 30 cm afstand tussen het pistool en de lading. Het materiaal krimpt nu door de verhitting. De krimphoes sluit naadloos aan om de lading heen, zodat een stevige en homogene verpakking ontstaat. 

Lees minder
Krimppistool
1 bestelling
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.