Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Oordoppen

Iedereen kent ze wel, oordoppen om het gehoor te beschermen bij harde geluiden. Er zijn oordoppen in allerlei verschillende soorten en maten. Lees verder

Vaak wordt op de werkplek constant de gezondheid op de proef gesteld. Dit is ook zo met het gehoor. Wat men vaak niet weet is dat langdurige bloodstelling aan hard geluid kan leiden tot een blijvende gehoorbeschadiging. Daarom is het belangrijk dat de juiste gehoorbescherming bij werkzaamheden wordt gedragen.

Wegwerp oordopjes

Je kunt bij ons diverse wegwerp oordopjes kopen, welke veel worden gebruikt in de industrie en bij evenementen, waarbij geluid schadelijk of hinderlijk is. Wegwerp oordopjes bieden een goede demping en zijn laag geprijsd, terwijl het draagcomfort aangenaam is. Wegwerp oordopjes bieden wij voornamelijk aan in drie verschillende hoeveelheden per product. Bestel de juiste oordopjes voor werk, reizen, slapen, muziek voor harde geluiden en dus ter bescherming van het gehoor en tegen geluidsoverlast.

Lees minder
Oordoppen
19 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.