Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gehoorkappen

Gehoorkappen worden veelal toegepast in industriële omgevingen, waarin veel geluidsdemping dient plaats te vinden. Oorkappen bieden een relatief hoge dempingswaarde (SNR waarde in dB).

Lees verder

Gehoorbescherming

Oorkappen lijken op een grote koptelefoon en bieden voor de gebruiker wat minder comfort, vanwege het gewicht en de mogelijkheid van zweten aan de oordoppen. Zij bieden het gehoor bescherming in de vorm van een beugel met twee kappen die beide oren geheel bedekken. Wanneer een oorkap niet wordt gebruikt, kan deze gemakkelijk aan een riemclip worden bevestigd. Gehoorkappen zijn leverbaar met een hoofdbeugel voor direct gebruik op het hoofd of met helmbevestiging. Bij gebruik van een veiligheidshelm zijn de oorkappen niet aan een beugel, maar draaibaar direct aan de helm bevestigd. Voor veelvuldig gebruik van gehoorkappen leveren wij ook gehoorbescherming voorzien van een ingebouwde FM radio of een MP3 aansluiting. Neem een kijkje in ons assortiment gehoorbescherming.

Lees minder
Gehoorkappen
28 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
28 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.