Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gevouwen handdoekjes

Onmisbaar in een bedrijf zijn handdoekjes om je handen te drogen. Je gebruikt ze voornamelijk na een toiletbezoek. Papieren gevouwen handdoekjes voor het drogen van de handen zijn vele malen hygiënischer dan het gebruik van een stoffen handdoek of een blower. Logistiekconcurrent biedt gevouwen handdoekjes met een hoog absorptievermogen en zijn geschikt voor handdoekdispensers. De handdoekjes zijn eenvoudig en snel bij te vullen. Je kunt kiezen uit 1-laags of 2-laags papier.

Lees verder

Twee soorten papier

Papieren handdoekjes zijn er in verschillende uitvoeringen, namelijk

  • Cellulose papier
  • Recycled papier

Cellulose papier
Dit is papier gemaakt van nieuwe papiervezels. Dit papier is een stuk witter dan gerecycled papier. Het is zacht en absorbeert beter dan gerecycled papier.

Recycled papier 
Gerecycled papier herken je aan de grijze kleur en wordt gemaakt van oud papier. Als je goed kijkt, kun je de inkpuntjes zien zitten. 

Z-vouw handdoekjes

Om zo min mogelijk handdoekjes te verspillen, raden wij intergevouwen handdoekjes aan. Deze handdoekjes hebben een zig-zag vouw. De doekjes zijn met een Z-vorm in elkaar geschoven. Het grote voordeel hiervan is dat er per keer maar één handdoekje wordt gepakt in plaats van een hele stapel. Wanneer er een handdoekje uit de dispenser wordt gehaald, gaat het volgende handdoekje automatisch een stukje mee. De volgende gebruiker kan zo gemakkelijk het volgende doekje pakken.

Mulitfold handdoekjes

Multifold handdoekjes zijn licht aan elkaar gelijmd. De lijm zorgt ervoor dat het volgende handdoekje vanzelf meegaat. Een groot voordeel van mulitfold handdoejes is dat door de lijm extra water wordt geabsorbeerd. Per wasbeurt zijn er dus minder handdoekjes nodig om je handen te drogen. 

Toiletpapier of handdoeken op rol vind je ook bij Logistiekconcurrent. 

Lees minder
Gevouwen handdoekjes
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.