Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanband beschermhoes

Met een spanbandhoes voorkom je doorslijten van het bandweefsel van een spanband. Een lading kan scherpe randen bevatten waardoor het bandweefsel van een spanband kan insnijden of doorslijten. De levensduur van de spanbanden wordt enorm verlengd met een beschermhoes. De spanband wordt verstevigd door de beschermhoes op plekken waar de spanband normaal gesproken slijt. Ook de lading die wordt gezekerd wordt hiermee beschermd. Voor een optimale bescherming, maak je ook gebruik van beschermhoeken. Deze bescherming plaats je op de hoeken van de lading. Hierdoor zorg je dat de scherpe randen verdwijnen en de bandweefsels niet beschadigen. 

Lees verder

Verschillende soorten spanbandhoezen

Naast de standaard beschermhoezen in verschillende formaten, vind je bij Logistiekconcurrent ook beschermhoezen met antislipprofiel of een reflectieband in verschillende kleuren. Het antislipprofiel zorgt voor extra grip op de lading en een reflecterende hoes zorgt voor meer zichtbaarheid in het donker.  

Bekijk alle spanband toebehoren.

Lees minder
Spanband beschermhoes
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.