Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanband toebehoren

Het kan wel eens gebeuren dat er iets stuk gaat aan een spanband. Gelukkig hoef je niet meteen een compleet nieuwe spanband aan te schaffen. Wij bieden namelijk een ruim assortiment onderdelen voor de spanband, zoals ratels, gespen en haken. Ook losse rateldelen en spandelen bestel je eenvoudig online. De losse onderdelen van een spanband worden ook wel  hardware voor spanbanden genoemd. 

Lees verder

Spandelen en rateldelen

Losse spandelen komen van pas wanneer een spanband niet meer compleet is. Als het rateldeel nog in uitstekende staat verkeert, kun je deze behouden en een nieuw spandeel aanschaffen. Dit geldt ook voor de rateldelen. De span- en rateldelen voldoen aan alle wetgeving en regelgeving. De losse delen bevatten verschillende haken en fittingen, zoals spitshaken of sleufgatfittingen. De span- en rateldelen zijn in verschillende breedtes en breeksterktes te bestellen.

Ratels en gespen

Naast het kopen van complete spanbanden, spandelen of rateldelen, kun je bij ons ook losse ratels kopen. Ratels zijn geschikt om spanbanden mee aan te trekken, zodat de lading goed vast staat. De ratels bevatten een mechanisme waardoor de spanband kan worden aangetrokken. Wij leveren spanbandratels voor verschillende spanbandbreedtes (25, 35, 50 en 75 mm) met verschillende trekkrachten. Kies de ratel die bij de spanband past. Onze ratels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vind je ratels gemaakt van RVS of verzinkt staal.

Heb je een spanband met een gesp en is deze kapot, dan kun je deze ook vervangen. De klemgespen worden voornamelijk gebruikt voor de bagagegordels. Ook de gespen zijn verkrijgbaar in bandbreedtes van 25, 35 en 50 mm en met een breeksterkte van maximaal 1,15 ton.

Haken en fittingen

Vingerhaken, spitshaken, sleufgatfittingen en veel meer haken en fittingen zijn los verkrijgbaar bij Logistiekconcurrent.nl. Je kunt ze eenvoudig vervangen.

Naast hardware voor spanbanden, ratel- en spandelen zijn beschermhoezen, oprollers en touwbinders voor spanbanden ook verkrijgbaar op onze webshop.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Spanband toebehoren
 1. Spandelen
  Spandelen
  Browse Category
 2. Rateldelen
  Rateldelen
  Browse Category
 3. Ratels en gespen
  Ratels en gespen
  Browse Category
 4. Haken en fittingen
  Haken en fittingen
  Browse Category
 5. Touwbinders
  Touwbinders
  Browse Category
 6. Spanband beschermhoes
  Spanband beschermhoes
  Browse Category
 7. Spanband oprollers
  Spanband oprollers
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.