Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Cargokeepers

'Cargo' betekent letterlijk: goederen of lading die vervoerd moeten worden. Een cargokeeper is dus een hulpmiddel om een lading tegen te houden. Het is een aluminium of stalen stang die tussen vloer en dak of tussen twee wanden kan worden geklemd. De lading kan dus zowel horizontaal als verticaal vastgezet worden. De rubberen voeten geven uitstekende grip en voorkomen beschadigingen aan het voertuig. Met behulp van een cargokeeper creëer je een compartiment waar een lading achter kan worden gezet. Dit zorgt ervoor dat de lading niet gaat schuiven wanneer een voertuig gas geeft, door een bocht gaat of remt.

Lees verder

DecaNewton

Een zware lading blijft niet automatisch op zijn plaats blijft staan door het eigen gewicht. Een cargokeeper is licht, maar enorm stevig en houdt daardoor zware ladingen met gemak tegen. De blokkeerkracht van een cargokeeper wordt weergegeven in daN (decaNewton). Eén daN is vergelijkbaar met één kilogram. Wij leveren cargokeepers met een blokkeerkracht van 100 daN tot en wel 400 daN. Heb je dus een lading met een gewicht van 400 kilogram, dan kan de cargokeeper met een blokkeerkracht van 400 daN dit tegenhouden.  

Multifunctioneel

Wij leveren cargokeepers in de meest voorkomende afmetingen. Alle onze cargokeepers zijn verstelbaar en dus in te stellen op de voor jou gewenste lengte. Cargokeepers kunnen ook worden gebruikt in combinatie met bindrails. In dat geval is de rubber voet vervangen door een eindplug. Mocht er een voet kapot gaan dan hoef je niet direct een nieuwe cargokeeper te kopen. We hebben namelijk ook losse rubberen voetjes in ons assortiment.

Met accessoires zoals een beugelset of opzetraam wordt het draagvlak van een cargokeeper vergroot. Met het vergroten van het draagvlak wordt bedoeld dat er een frame op de cargokeeper wordt gezet die aan beide kanten uitsteekt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kartonnen dozen die aan weerszijden van de cargokeeper staan ook gezekerd worden.

Een lading is op meerdere manieren te zekeren. Bekijk ons uitgebreide assortiment ladingzekering

Lees minder
Cargokeepers
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.