Formulier gevaarlijke stoffen

Export documenten zeer voordelig bestellen bij Logistiekconcurrent.nl? Deze handige export documenten zijn bij ons altijd op voorraad. Bij import en export van goederen zijn er vele soorten exportdocumenten en douaneformulieren.

Lees verder

Wij hebben in ons assortiment:

  • IMO Dangerous Goods Declaration; voor het verschepen van gevaarlijke stoffen over water
  • MMDG Multi Modal Dangerous Goods formulier: voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg, het spoor of over water

IMO Dangerous Goods Declaration

Schadelijke stoffen vervoeren geeft veel risico's en moeten op een goede en veilige manier verpakt worden. Het is ook verplicht om een formulier in te vullen voordat het de zee over gaat. Formulieren voor vervoer van gevaarlijke stoffen zijn geschikt voor het transporteren van goederen en producten over binnenwater en met zeeschepen. Als je gevaarlijke stoffen wilt vervoeren over het water is een IMO Dangerous Goods Declaration nodig. Dit document moet correct worden ingevuld volgens de regels van de International Maritime Dangerous Goods Code. Deze code is in het leven geroepen om de veiligheid van het schip, de lading en de bemanning te waarborgen bij het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Multi Model Dangerous Goods (MMDG)

Logistiekconcurrent.nl heeft ook formulieren in het assortiment die geschikt zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg, over het spoor of over het water voor binnenvracht en zeevracht. Deze formulieren worden MMDG formulieren genoemd, ofwel Multi Model Dangerous Goods formulieren.

Wil je ook andere documenten, bijvoorbeeld Air Waybill voor luchtvracht of een ATR certificaat voor vervoer naar Turkije kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment douaneformulieren

Lees minder

Formulier gevaarlijke stoffen
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.