Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Behandelingsetiketten: welke zijn er?

Behandelingsetiketten: welke zijn er?

Behandelingsetiketten geven in één oogopslag aan hoe lading behandeld dient te worden. De kans op transportschade wordt daarmee aanzienlijk verkleind. Door het wereldwijde gebruik zijn ze herkenbaar en trekken ze direct de aandacht. 

Je vindt bij ons alle soorten en maten behandelingsetiketten. In deze blog lichten we enkele veelgebruikte varianten uit.

'Breekbaar' etiketten

Als je een kwetsbare zending hebt, is het gebruik van 'breekbaar' etiketten aan te raden. Deze waarschuwingsetiketten geven duidelijk aan dat de inhoud breekbaar is en er rustig mee moet worden omgegaan. Het meest voorkomende 'breekbaar' etiket is een variant met daarop een afbeelding van een glas. Je bestelt de etiketten op rol van 500 of 1000 stuks.

Breekbaar etiket

'This side up' stickers

Als lading te allen tijde rechtop moet worden vervoerd en behandeld, gebruik je het beste 'this side up' etiketten. De pijlen geven aan welke zijde van het pakket de bovenkant is. De etiketten zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten en op rol van 500 of 1000 stuks.

This side up sticker

'Keep dry' stickers

Om vochtproblemen bij de lading te voorkomen, wordt vaak gekozen voor 'keep dry' etiketten. Deze etiketten geven aan dat de producten die vervoerd worden, gevoelig zijn voor vocht. Ze moeten droog opgeslagen en behandeld worden. Je vindt ze op rol van 1000 stuks.

CO2 neutraal papier

'Niet stapelen' stickers

In de logistiek is het gebruikelijk om goederen te stapelen. De 'niet stapelen' etiketten geven aan dat er niet mag worden gestapeld bovenop de betreffende lading. Je vindt ze op rol van 1000 stuks.

This side up sticker

Alle soorten behandelingsetiketten

We hebben nog veel meer stickers die aangeven hoe je wel/niet met lading moet omgaan. Je vindt deze in de categorie behandelingsetiketten. Als je nog vragen hebt over onze etiketten, kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Tommie


Vragen over onze etiketten?

Tommie en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.