Pijlen omhoog stickers

Waarschuwingsetiketten, behandelingsetiketten, gevarenetiketten, handlinglabels, een verzamelnaam voor etiketten die op gevaren en risico's van een onjuiste behandeling van het pakket of de lading duiden. Het waarschuwingsetiket geeft in één oogopslag aan (vaak middels een symbool en/of een korte waarschuwingstekst) hoe het pakket behandeld dient te worden. Het gebruik van kleur, waarbij rood het meest wordt gebruikt, geeft een extra signaal.

Lees verder

Waarvoor is een waarschuwingsetiket met pijlen omhoog nodig?

Het etiket met pijlen omhoog geeft de richting aan hoe het pakket moet worden vervoerd. Dit waarschuwingsetiket wordt ook wel "deze zijde boven" etiketten of THIS SIDE UP etiket genoemd. De lading moet te allen tijde rechtop worden vervoerd en behandeld.

Etiketten met PIJLEN OMHOOG zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten. De meest bekende en best verkochte behandelingsetiketten met pijlen omhoog zijn de etiketten met de rode pijlen, met 500 etiketten op rol.

Lees minder
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.