Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Containersloten

Of het nu een zeecontainers, bouwcontainers of opslagcontainers is, het is belangrijk om de waardevolle inhoud goed te beschermen tegen inbraak en diefstal. Met een gemakkelijk te plaatsen containerslot zorg je ervoor dat jouw spullen veilig achter slot en grendel zitten.

Lees verder

Hoe werkt een containerslot?

Containersloten werken allemaal ongeveer hetzelfde. Het slot haakt om de sluitstangen van de container waarna je het slot vastzet en daarna op slot zet. Hierdoor kunnen de deuren van de container niet meer open en is jouw lading veilig weggestopt. De sloten zijn van staal of gehard staal gemaakt waardoor ze niet zomaar weg te halen zijn. Doordat de sloten geen losse onderdelen hebben kan je ook geen onderdelen kwijtraken.

Niet elk slot is geschikt voor elke container. het Junior slot van DoubleLock is erg handzaam maar alleen geschikt voor containers met een stangafstand tussen de 34 en 37,5 centimeter. De andere sloten zijn wel geschikt voor vrijwel alle zeecontainers, bouwcontainers, opslagcontainers en zelfs toegangspoorten. De containersloten zijn ook nog eens zo handig in gebruik dat ze binnen 10 seconden aan te brengen zijn.

KIWA SCM-Keurmerk

Een belangrijke indicatie van de veiligheid van een slot is het SCM keurmerk van KIWA. Dit keurmerk wordt afgegeven voor sloten die aan de strenge eisen voor diefstalpreventie voldoen. SCM hanteert hierbij twee verschillende klassen, namelijk de Klasse Standaard en de Klasse Zwaar. De standaard klasse richt zich op effectieve producten die gericht zijn op gelegenheidsdieven. De sloten geven 3 minuten weerstand tegen gereedschap dat een gelegenheidsdief eenvoudig mee kan nemen.

Sloten die aan het keurmerk met Klasse Zwaar label voldoen zijn nog beter. Deze sloten bieden 5 minuten weerstand tegen professionele dieven met professioneel gereedschap. Om in aanmerking te komen voor een SCM keurmerk moet het slot verschillend sluitend zijn. Als de sloten gelijksluitend zijn is het risico dat de sleutel in verkeerde handen valt te groot om een SCM keurmerk te krijgen.

Lees minder
Containersloten
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.