Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bedrijfswagen sloten

Een bedrijfswagen slot is essentieel om je bedrijfswagen en de waardevolle inhoud te beschermen tegen diefstal. Met een beveiligingsslot of overvalslot voorkom je inbraak en diefstal uit je bedrijfswagen terwijl je met een wielklem ervoor zorgt dat de bedrijfswagen zelf niet gestolen kan worden.

Lees verder

Bedrijfswagensloten worden vrijwel allemaal direct op de bedrijfswagen gemonteerd. Aan weerszijden van de deur komt een onderdeel van het slot en als de deur dichtgetrokken wordt vallen deze onderdelen in elkaar en kan de bedrijfswagen veilig afgesloten worden. De bedrijfswagensloten zijn minimaal handgereedschapbestendig, wat betekent dat deze niet geforceerd kunnen worden met bijvoorbeeld een koevoet of hamer. De boor- en slijpbestendige sloten kunnen ook tegen elektrische apparatuur om de auto open te krijgen. Naast deze eigenschappen heeft de zichtbaarheid van een slot al een afschrikwekkende functie voor potentiele inbrekers of dieven.

Deadlock of Slamlock

Bij de meeste bedrijfswagensloten is er een keuze tussen deadlock en slamlock. Bij een deadlock slot moet je altijd de deur zelf op slot draaien, terwijl slamlock wil zeggen dat het slot automatisch in het slot valt zodra je de deur dichtgooit of dichtschuift. Dit betekent dus dat je de deur niet handmatig op slot hoeft te gooien, wat gemakkelijk is als je de deur vaak op slot moet doen. Als je niet wilt dat de deur elke keer op slot valt als je hem achter je dichtgooit is een deadlock slot dus handiger.

Alternatieven

Naast de deadlock en slamlock sloten kan de laadruimte van je bedrijfswagen ook op een andere manier beschermd worden tegen diefstal. Het bestelwagenslot van DoubleLock kan op elke (bedrijfs)wagen met trekhaak geplaatst worden, is eenvoudig te bevestigen en zorgt er ook voor dat de achterklep van de bestelwagen geopend kan worden. Voordeel hiervan is dat je niets permanent op de bedrijfswagen hoeft te bevestigen. Een ander alternatief is een wielklem. Nadeel hiervan is dat de laadruimte niet beschermd wordt maar het voorkomt wel dat de bedrijfswagen zelf gestolen wordt. De wielklem is binnen 10 seconden aan te brengen.

Lees minder
Bedrijfswagen sloten
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.