Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Enig document

In de EU wordt gebruikt gemaakt van het Enig Document (ED). Sinds 1988 is dit document in gebruik. Daarvoor had iedere lidstaat een eigen douanedocument. Het Enig Document is een elektronisch douaneformulier dat in het goederenverkeer tussen EU-landen en de EVA-landen wordt gebruikt. Dit zijn IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein.

Een compleet Enig Document bestaat uit 8 exemplaren. Bij Logistiekconcurrent.nl koop je Blad 4 voor een scherpe prijs. Dit exemplaar is bedoeld voor het kantoor van bestemming bij communautair douanevervoer. 

Communautair douanevervoer is vervoer dat start in de Europese Unie en hier ook eindigt. 

Wanneer wordt het Enig Document gebruikt?

Het Enig Document wordt alleen nog gebruikt wanneer de noodprocedure van toepassing is. Het document kan dienst doen als aangifte ten uitvoer, aangifte voor communautair douanevervoer en aangifte ten invoer.

1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.