Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Noppenfoliezakken

Noppenfoliezakken, ofwel luchtkussenfoliezakken, zijn gemaakt van noppenfolie. De zakken zijn geschikt om producten te verpakken. Door de luchtkussentjes zijn de goederen extra beschermd tijdens verzending. De noppenfolie zorgt ervoor dat de producten beschermd zijn tegen schokken, krassen en andere beschadigingen. De luchtkussenfoliezakken zijn voorzien van een zelfklevende strip, zodat ze eenvoudig gesloten kunnen worden. 

Lees verder

Noppenfoliezakken 

De noppen bij noppenfoliezakken bevinden zich aan de buitenkant. Dit zorgt ervoor dat een product gemakkelijk in het zakje kan worden geschoven. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De folie is tranparant, waardoor je goed kunt zien wat er in de zakjes zit. 

Naast de luchtkussenfolie zakken vind je bij ons ook luchtkussenenveloppen. Deze enveloppen zijn ook ideaal om kleine, kwetsbare goederen te verzenden via de post. De enveloppen zijn gemaakt van papier met daarin een laag noppenfolie. 

Lees minder
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.