Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gripzakjes

Gripzakjes, ziplockzakjes of ritszakken zijn hersluitbare zakjes met een stevige sluitgrip. Gripzakjes worden gebruikt om kleinere producten te verpakken, te beschermen of te presenteren. Deze gripzakjes hebben een fijne sluitstrip, waardoor er zo goed als geen lucht of water bij de artikelen in de zak kan komen. De hersluitbare zakjes zijn transparant, zodat je gemakkelijk ziet wat er in de zakjes zit. De zakjes zijn gemaakt van LDPE-folie en zijn voorzien van een ophanggat of ponsgat. De gripzakjes zijn verkrijgbaar met of zonder schrijfvlak. In tegenstelling tot wegwerpzakjes zijn de gripzakjes herbruikbaar dankzij de hersluitbare drukstrip. 

Lees verder

Voordelen gripzakjes

 • Bundelt losse producten
 • Stevig
 • Hersluitbaar
 • Scherpe prijs

Waarvoor gebruik je gripzakjes? 

De gripzakjes worden vaak gebruikt om kleine poducten te beschermen. Ze worden ingezet als verpakkingsmiddel voor producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spijkers en schroeven, medicijnen of sieraden. De zakjes zorgen dat alles bij elkaar blijft zitten. Zo zijn ze makkelijk en overzichtelijk op te bergen. Je kunt ook makkelijk verschillende soorten scheiden. De hersluitbare zakjes kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze worden onder andere ingezet bij:

 • Webwinkels
 • Fysieke winkels
 • Verhuizen
 • Verzamelingen

Winkels die in bulkhoeveelheden inkopen, maken ook gebruik van gripzakjes. De producten die binnenkomen, hebben vaak geen verpakking en met een gripzakje bundel je jouw producten in de gewenste hoeveelheden. 

Wanneer je verhuist, zijn gripzakjes onmisbaar. Wanneer je een kast uit elkaar hebt gehaald, bewaar je schroeven eenvoudig in hersluitbare zakjes. Je voorkomt hiermee verwarring tijdens de opbouw van de kast op de nieuwe locatie. Hierbij zijn de gripzakjes met schrijfvlak ideaal. De omschrijving van de kast schrijf je op het zakje.  

Verschillende gripzakjes

Gripzakken worden geleverd in verschillende afmetingen. Maak een keuze uit zakjes met een lengte van 60 tot 500 mm en een breedte van 80 tot 500 mm, vierkant of rechthoekig. Ze zijn verkrijgbaar in bundels van 100 stuks in een zak of in een doos van 1000 stuks. De hersluitbare zakjes hebben een dikte van 50 my. Zit de juiste maat of dikte er niet tussen? Contacteer onze klantenservice.

Bekijk alle verpakkingsmaterialen.

Lees minder
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.