Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Containerzakken

De keuze voor een juiste afvalzak is niet altijd even simpel. Er bestaan diverse soorten, voor diverse toepassingen, in verschillende formaten en verschillende kleuren. Met de juiste zak wordt afval scheiden een stuk gemakkelijker. Voor containers zijn er ook speciale afvalzakken, namelijk de containerzakken. Je zorgt ervoor dat je de container niet zo vaak moet schoonmaken. Heel makkelijk: alles zit netjes in één zak en je hebt geen vuile containers meer.

Lees verder

Voordelen van een containerzak

  • Past precies in een container
  • Stevig
  • De container blijft proper

Soorten containerzakken

Containerzakken zijn verkrijgbaar voor het opvangen van afval in afvalcontainers met 2 en 4 wielen. Wij leveren direct uit voorraad sterke blauwe, grijze en transparante containerzakken. De inhoud van de zakken gaat van 60 liter tot aan 1100 liter. 

Lees minder
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.