Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Topvellen

Topvellen of afdekvellen zijn plastic vellen geschikt voor het afdekken van de bovenkant van pallets of kratten. De topvellen of afdekvellen bieden bescherming tegen vocht, stof en vuil. Vooral bij langdurige opslag (zowel buiten, als binnen) of het vervoer van een kwetsbare lading is bescherming erg belangrijk. Goederen kunnen niet alleen door het weer nat worden, maar ook door bijvoorbeeld een lek in een magazijn. Door gebruik te maken van afdekvellen is de lading extra goed beschermd. 

Lees verder

Voordelen van topvellen

  • Stof- en waterdicht
  • 100% recyclebaar
  • Extra diefstalbeveiliging

Topvellen aanbrengen

Heb je een gestapelde pallet en wil je hem aan de bovenkant beschermen? Leg dan eenvoudig een topvel op de bovenkant van de palletlading. Je kunt er ook voor kiezen om de lading volledig met wikkelfolie in te wikkelen. De uiteindes van het afdekvel wikkel je gemakkelijk mee. De palletlading heeft nu een volledige bescherming, zowel tegen vocht en vuil als tegen diefstal. 

Varianten topvellen

Topvellen zijn er in verschillende varianten. Wij leveren topvellen in verschillende kwaliteiten, namelijk 30, 40 of 50 my (micron). Je kunt bovendien kiezen tussen verschillende kleuren en formaten. 

Kleur
Topvellen zijn verkrijgbaar in een transparante en in een zwarte versie. Zwarte topvellen worden voornamelijk ingezet om kostbare ladingen af te schermen. De lading is hierdoor niet zichtbaar. Een ander voordeel van zwarte vellen is dat de lading niet snel zal verkleuren door licht. Wil je juist wel zien wat er op de pallet staat, dan kies je uiteraard voor transparante vellen. 

Formaten
Topvellen zijn geschikt voor het afdekken van europallets of blokpallets. Voor de europallet adviseren wij een formaat van 120x140 of 140x160 cm. Voor de blokpallet raden wij een formaat van 140x160 of 150x180 cm aan. Bestel altijd afdekvellen die breder zijn dan de lading. Met de wikkelfolie kun je hierdoor over het vel heen sealen, zodat het stevig blijft vastzitten. Door topvellen in combinatie met wikkelfolie te gebruiken, sluit je een pallet waterdicht en stofdicht af. Bestel nu voordelig en snel topvellen voor het beschermen van de lading. Voor optimaal comfort gebruik je een verticale dispenser voor topvellen. 

Lees minder
Topvellen
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.