Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Foliemessen

Foliemessen worden veel gebruikt in magazijnen. Ze zijn klein, compact en erg veilig. Je snijdt er makkelijk folies, in welke dikte dan ook, mee door. Een ingesealde palletlading ontdoen van zijn wikkelfolie wordt een fluitje van een cent. Daarnaast kun je de foliemessen gebruiken om omsnoeringsband los te snijden of kartonnen dozen te openen. De foliemessen worden ook wel veiligheidsmessen genoemd. Het design van de mesjes zorgt er namelijk voor dat je niet in je vingers of handen kunt snijden. 

Lees verder

De veiligheid van foliemessen

Met veiligheidsmessen wordt de kans op snij-incidenten kleiner. De messen zijn zo ontworpen dat je niet meer in je vingers of in je handen kunt snijden. Het scherpe deel van het mesje is namelijk afgeschermd. Hierdoor bescherm je, behalve je vingers, ook je producten. 

Martor messen

De Martor messen kenmerken zich door de hoge veiligheidsgraad. Bovendien hebben de messen een ergonomisch en innovatief design. De messen van Martor hebben 3 verschillende veiligheidstechnieken:

  • SECUNORM
  • SECUPRO 
  • SECUMAX

SECUNORM
De SECUNORM bevat een hoge veiligheid. Het mesje heeft een schuifknop. Wanneer je de schuifknop loslaat, schiet het mesje terug. Zodra je start met snijden, kun je de duim van de schuif afhalen en het mesje trekt zich dan direct terug in de houder, wanneer het gesneden materiaal wordt verlaten.  

SECUPRO
De SECUPRO heeft een zeer hoge beveiligingsgraad. De Martor SECUPRO bevat een hendel. Als je de hendel inknijpt, verschijnt het mesje. Laat je de hendel weer los, dan trekt het mesje zich automatich terug. Ook wanneer het mesje het te snijden materiaal verlaat, schiet het mesje terug de houder in. Dit gebeurt zelfs wanneer de hendel nog ingedrukt is. Voor extra veiligheid heeft de SECUPRO een veiligheidspin die de hendel vergrendelt. 

SECUMAX
De SECUMAX heeft de hoogste beveiligingsgraad. Om te beginnen ligt het mesje niet bloot. Deze is afgeschermd met een omhulsel, zodat je niet in je vingers kunt snijden.

Voor de Martor messen bieden wij navullingen. Je kunt je mes dus blijven gebruiken. Het is dus niet nodig om vaak een nieuw mes aan te schaffen.

Metaaldetecteerbare messen

Sommige van de Martor messen zijn metaaldetecteerbaar. Deze messen zijn gemaakt van metaaldetecteerbaar plastic, ofwel MDP. De messen kunnen dus worden teruggevonden met een metaaldetector. Dit is vooral handig voor bedrijven in de voeding- en farmaceutische industrie. Wanneer messen of onderdelen van de messen tussen de producten terechtkomen, kan dit ernstige gevolgen hebben. De messen zijn bovendien altijd ongelakt, zodat er geen verschilfertjes kunnen loskomen. 

Lees minder
Foliemessen
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.