Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Buisfolie

Buisfolie is uitermate geschikt om producten mee te verpakken. De folie bevat aan beide uiteinden een opening. Het grote voordeel daarvan is dat je de folie op elk gewenste lengte kunt afsnijden. Buisfolie is op rol verkrijgbaar en bestaat uit één stuk. Daarom wordt het ook wel slangfolie genoemd. Buisfolie biedt een goede bescherming aan producten. Het voorkomst beschadigingen en krassen.  

Lees verder

Voordelen van buisfolie

  • Sterk
  • Goede beschermingswaarde
  • Waterafstotend
  • Goede isolator tegen warmte en elektriciteit
  • Op maat te maken
  • 100% recyclebaar

Afsluiten van buisfolie

De rollen buisfolie kunnen handmatig of machinaal verwerkt worden. De mooiste manier om de slangfolie te sluiten is door ze te sealen. Je gebruikt hiervoor een sealapparaat. Je kunt de buisfolie ook afsluiten met bijvoorbeeld kabelbinders of tape

Buisfolie en lange materialen

Buisfolie is ideaal voor het verpakken van buizen en andere lengtegoederen. Buisfolie is eenvoudig in gebruik. Wanneer de folie op rol op een dispenser wordt geplaatst en wat lucht in de hoes wordt geblazen, kan de buisfolie simpel over de buizen getrokken worden.

Verschillende soorten buisfolie

Wij leveren buisfolie altijd in transparante LDPE-folie. De buisfolie is hierdoor volledig recyclebaar. Je hebt de keuze tussen verschillende rolbreedtes en foliediktes. Hoe dikker de buisfolie, hoe sterker de doorsteekweerstand. Zoek je een schokabsorberende bescherming, dan vind je in ons assortiment ook noppenbuisfolie. Die buisfolie is ideaal voor kwetsbare producten. 

Lees minder
Buisfolie
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.