Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bouwfolie

Bouwfolie is ideaal op bouwlocaties. De folie wordt gebruikt om snel vloeren, gereedschappen, materialen en andere producten af te dekken. De bouwfolie dient ter bescherming tegen vlekken en vuil door stof, cement, vocht of bouwafval. Op deze manier voorkom je op een snelle, voordelige en relatief milieuvriendelijke manier vuil en schade. 

Lees verder

Voordelen van bouwfolie

  • Snel aan te brengen
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • 100% recyclebaar

Wanneer wordt bouwfolie gebruikt?

Bouwfolie is geschikt om verschillende materialen af te dekken. Als je bouwmaterialen buitenstaan en er regen op komst is, dan bescherm je deze materialen eenvoudig door de bouwfolie eroverheen te plaatsen. Kozijnen, stenen, hout of dakplaten zijn op deze manier optimaal beschermd.

Daarnaast kun je ook vloeren afdekken met de afdekfolie. Ga je muren stucen of schilderen, dan zorgt de bouwfolie ervoor dat er geen spatten op je vloer komen. Ook bij het stucen of schilderen van plafonds komt de afdekfolie goed van pas. Niet alleen in de bouwsector kun je de bouwfolie inzetten, ook tijdens transport en opslag kan soms deze extra beschermlaag niet ontbreken. 

Bekijk alle wikkelfolie.

Lees minder
Bouwfolie
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.