Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape of breekbaar-tape is een veel gebruikte verpakkingstape om dozen met een kwetsbare inhoud mee te sluiten. Door de opvallende signaalkleuren is degene die de dozen hanteert altijd gewaarschuwd voor de breekbare inhoud van de betreffende doos of verpakking. Wanneer je vaak breekbare producten verzendt, dan is waarschuwingstape onmisbaar. De tape wordt vaak als aanvulling op of als vervanging van verpakkingstape gebruikt. De tape wordt ook vaak ingezet bij verhuizingen. Verhuisdozen met vazen, glazen en andere fragiele materialen worden gekenmerkt met de tape en komen veilig op de nieuwe bestemming terecht.  

Lees verder

Variante breekbaar-tape

De meest verkochte waarschuwingstapes leveren wij direct uit voorraad, zoals de waarschuwingstape in rood-wit met BREEKBAAR bedrukt. De best verkochte waarschuwingstape is de tape BREEKBAAR - FRAGILE - 2 glazen in oranje-zwart. Het voordeel van deze tape is dat die overal ter wereld kan worden ingezet. Het pictogram met de de twee glazen is wereldwijd bekend: iedeeen weet dat er voorzichtig moet worden omgegaan met de inhoud van de doos. De tape leveren wij in PP- en in PVC-belijming. Heb je extra kleefkracht nodig, kies dan voor de PVC belijming. Deze belijming is extra krachtig en daardoor ook langer houdbaar.  

De breekbaar tape is te gebruiken in combinatie met een tapedispenser. Met een tape dispenser kun je eenvoudig en snel dozen sluiten.  

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.