Reflecterende tape

Vanaf 1 juli 2008 geldt een Europese norm voor voertuigmarkering. Deze norm stelt dat alle nieuwe vrachtwagens met een maximaal laadvermogen van minimum 7,5 ton verplicht moeten voorzien zijn van voertuigmarkering. Voor alle opleggers/trailers met een laadvermogen van minimum 3,5 ton geld dit ook. Sinds 10 juli 2011 is het tevens verplicht op alle nieuw geregistreerde vrachtwagens en trailers die aan bovenstaande criteria voldoen.

Lees verder

Wij leveren direct uit voorraad reflecterende tape met unieke prisma technologie voor voertuigmarkering die voldoet aan de strenge Europese ECE- 104 Klasse C wetgeving voor wegverkeer. Deze reflecterende tape is leverbaar in wit, rood en geel. Onze reflecterende tape is van Reflexite en is leverbaar voor harde ondergond (rigid), zoals cabines en gesloten laadbakken en trailers. De Reflexite tape voor dekzeil is geschikt voor een flexibele ondergrond, zoals de dekzeilen van opleggers.

Reflexite reflecterende tape heeft een levensduur van minimaal 7 jaar.

Lees minder
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.