Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Tape dispensers

Een tapedispenser, pistoolafroller of tapeafroller is een hulpmiddel om eenvoudig en snel dozen te sluiten en goederen te bundelen.

Lees verder

Een tapedispenser is geschikt voor alle standaard rollen PP- en PVC-verpakkingstape, met een rolbreedte van maximaal 50 mm. Wij leveren tapedispensers geschikt voor de standaardrollen, maar ook voor het verwerken van tapes met verschillende kernen (50 en 76 mm).

Onze tapedispensers zijn vervaardigd uit hoogwaardig plastic en de basis is een ergonomische handgreep of pistoolgreep.Met een statisch zaagtandmes snij je de tape af en houdt de tape na het snijden in zijn startpositie. Onze tapeafrollers zijn voorzien van een flexibele touch-flap om de tape na te strijken en bij afsnijden onder spanning te brengen. De rubber rol zorgt voor een soepele afwikkeling van de tape.

Kies hier een goedkope en handige tapedispenser voor alle verpakkingstape.

11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.