Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PP spanners

Spanners voor omsnoeringsband zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. We onderscheiden de vlakke spanners, de zegelspanners en de vibrospanners. De vlakke spanner is geschikt voor het aansnoeren en afsnijden van de omsnoeringsband in combinatie met gespen. Een zegelspanner is een zwaardere uitvoering die naast het aansnoeren en afsnijden ook een zegel om de band klemt. Een vibrospanner is de electrische uitvoering, waarbij de omsnoeringsband zich automatisch aansnoert en de PP band middels een warmtelas versmelt. Voordeel geen uitgave in zegels en gespen.

5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.