Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PET omsnoeringsband

PET-band is vervaardigd uit polyethyleentereftalaat (PET) waar ook de PET-flessen van gemaakt zijn. Het grootste voordeel is dat PET volledig recyclebaar is. Naast deze eigenschappen kenmerkt PET band zich door zijn rekherstellend vermogen. Bij uitzetting, krimpen of beweging van lading tijdens transport blijft de lading met PET-band onder spanning staan. Ideaal dus voor houtpakketten, koel-vrieslading (vochtige omstandigheden) of producten die geruime tijd in buitenopslag staan.

Hoe maak ik PET band vast?
PET-band wordt vastgemaakt door gebruik te maken van metalen sluitzegels of door een warmtelas te maken. SLuitzegels worden met een speciale zegeltang aangebracht. Een warmtelas kan met een semi-automatische vibrospanner worden aangebracht.

PET band wordt geleverd in de herkenbare groene kleur, heeft een glad of klein geruit profiel en is niet gevoelig voor UV straling en gaat niet roesten.

Kortom, PET band, omsnoeringsband met vele voordelen, een lage prijs en eenvoudig aan te brengen. PET band is vanwege zijn bijzondere eigenschappen en de lage prijs een uitstekend alternatief voor staalband en voor PP-band.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.