Ersatz papier

Wat is ersatz papier? Bij ersatz-papier spreken we normaal gesproken over gebleekt ersatz, het papier is gebleekt omdat de lignine (het kleurpigment) eruit gebleekt is waardoor ersatz papier zijn mooie witte kleur krijgt die het heeft. Ersatzpapier is wit, licht doorschijnend, glad maar bovenal vetdicht. Vanwege de vetdichte eigenschap wordt het ersatz papier ingezet bij het inpakken van voedingswaren, zoals vis, kaas, brood. De meest bekende toepassing van ersatzpapier zijn wellicht de puntzakken voor friet. Ersatzpapier kan ook als tussenvel gebruikt worden in kisten of kratten.Ersatzpapier wordt ook veel gebruikt als patronenpapier voor het ontwerpen en maken van patronen van kleding. Als je eenmaal ersatzpapier als patroonpapier hebt gebruikt, wil je geen ander patronenpapier meer, omdat het papier dikker is dan standaard patroonpapier.

Ersatzpapier is een papiersoort met een stevigheid van 40 gr/m2. (Gebleekt) Ersatzpapier is wit en wordt geleverd op rol of als losse vellen. Wij leveren het ersatzpapier direct uit voorraad.

 

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.