Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ersatz papier

Bij ersatzpapier spreken we normaal gesproken over gebleekt ersatz, het papier is gebleekt omdat de lignine (het kleurpigment) eruit gebleekt is waardoor ersatzpapier zijn mooie witte kleur krijgt die het heeft. Ersatzpapier is wit, licht doorschijnend, glad maar bovenal vetdicht. Vanwege de vetdichte eigenschap wordt het ersatz papier ingezet bij het inpakken van voedingswaren, zoals vis, kaas, brood. De meest bekende toepassing van ersatzpapier zijn wellicht de puntzakken voor friet. Ersatzpapier kan ook als tussenvel gebruikt worden in kisten of kratten.Ersatzpapier wordt ook veel gebruikt als patronenpapier voor het ontwerpen en maken van patronen van kleding. Als je eenmaal ersatzpapier als patroonpapier hebt gebruikt, wil je geen ander patronenpapier meer, omdat het papier dikker is dan standaard patroonpapier.

Ersatzpapier is een papiersoort met een stevigheid van 40 gr/m2. (Gebleekt) Ersatzpapier is wit en wordt geleverd op rol of als losse vellen. Wij leveren het ersatzpapier direct uit voorraad.

 

2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.