Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Opvulschuim

Schuimverpakking is de beste manier om een kwetsbaar product in te pakken. Wij leveren schuimverpakkingen en foamopvulling van Instapak Quick® RT. Deze schuimverpakking beschermt producten met diverse afmetingen, vormen en gewichten. De foam expandeert in enkele seconden tot een beschermde verpakking op maat en omsluit het te verpakken product naadloos. Expansie tot 27 keer het oorspronkelijke vloeistofvolume).

De werking van Instapak schuimverpakking is eenvoudig: door een aantal keer op de verpakking te drukken, activeer je het schuim. Leg jouw product in het expanderende schuim en Instapak omsluit het product.

Kijk in de productfilm hoe gemakkelijk en veilig Instapak schuimopvulling werkt.

3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.