Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Pijlen omhoog stickers

Waarschuwingsetiketten, behandelingsetiketten, gevarenetiketten, handlinglabels, een verzamelnaam voor etiketten die op gevaren en risico's van een onjuiste behandeling van het pakket of de lading wijzen. Het waarschuwingsetiket maakt in één oogopslag duidelijk (vaak middels een symbool en/of een korte waarschuwingstekst) hoe het pakket behandeld dient te worden. Het gebruik van kleur, waarbij rood meest gebruikt is, geeft een extra signaal.

Lees verder

Waarvoor is een waarschuwingsetiket met pijlen omhoog nodig?

Het etiket met pijlen omhoog geeft de richting aan hoe het pakket moet worden vervoerd. Dit waarschuwingsetiket wordt ook wel 'deze zijde boven'-etiketten of 'THIS SIDE UP'-etiket genoemd. De lading moet altijd rechtop vervoerd en behandeld worden.

Etiketten met PIJLEN OMHOOG zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. De meest bekende en best verkochte behandelingsetiketten met pijlen omhoog zijn de etiketten met de rode pijlen, met 500 etiketten op rol.

Lees minder
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.