Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Plakzadels

Plakzadels in verschillende groottes. Deze plakzadels zijn zeer gemakkelijk voor het bevestigen van kabelbinders. De plakzadels worden in verschillende maten aangeboden. Elke maat is geschikt voor een andere breedte kabelbinder.

Zelfklevende plakzadels

De plakzadels hebben een temperatuurbereik van -40 °C tot +80 °C en hebben een ontvlambaarheid van UL 94 V2. Met de UL-norm wordt aangegeven hoe vlambaar een kunststof materiaal is. De norm is onderverdeeld in verschillende gradaties. V2 is een gradatie voor vlamverdovenheid en houdt in dat het branden stopt binnen 30 seconden. Het materiaal waaruit de plakzadels geproceerd zijn is Polyamide 6.6 en de plakzadels zijn zelfklevend.

3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.