Categorieën
085-2734999

Klantenservice

MagProtect

MagProtect hoekbeschermers: de gepatenteerde hoekbeschermer voor het markeren van lading die uitsteekt, kwetsbare hoeken of openstaande laadkleppen. De MagProtect hoekbeschermer is leverbaar in oranje of roodwit met reflectie, eventueel voorzien van een vlakke zijde, een schroefkant of een handige magneetkant voor stalen lading of een stalen laadklep.

Hoekbeschermers

De gepatenteerde vorm van de MagProtect beschermt niet alleen tegen stoten, maar voorkomt ook het scheuren van afdekzeilen bij bijvoorbeeld wegtransport. De hoogwaardige NeoDymium-potmagneet met 65 kg trekkracht zorgt ervoor dat de MagProtect ook tijdens het vervoer stevig op zijn plek blijft zitten. De variant van 25 kg is uitermate geschikt voor het beschermen van mensen en producten in het magazijn.

Bestel hier direct online de Magprotect hoekbescherming. Magprotect - It's all about protection.

5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.