Categorieën
085-2734999

Klantenservice

12 volt

Veilig verkeer gaat over zien én gezien worden. Een goede airbag en goedwerkende autogordels zijn van cruciaal belang, maar goede verlichting is vaak een vergeten kindje. Meer dan 80% van de ongelukken op de weg gebeurt 's nachts, wat nogmaals benadrukt dat de juiste verlichting minstens zo belangrijk is. Bij Logistiekconcurrent.nl vind je daarom allerlei soorten en maten autolampen, waarbij wij altijd garant staan voor een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Philips 12 volt autolampen

De Philips lampen die Logistiekconcurrent.nl aanbiedt zijn van topkwaliteit en zorgen voor goed zicht én zichtbaarheid. Gloeilampen 12V voor in auto's en vrachtwagens. Halogeen steeklampen H1, H3, H4 of H7 van Philips, voor goed zicht en een lange levensduur.

Wens je advies over het kiezen van de juiste lamp? Neem gerust contact op met onze specialisten via telefoon, chat of e-mail.

26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
26 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.