Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Luchtslang

Luchtspiralen voor vrachtwagens, oplegger en aanhanger. Wij leveren direct uit voorraad de meest verkochte luchtspiralen in het geel, rood en zwart met gele en rode kenmerking.

Luchtspiraal PUR en SUPERPUR

Luchtspiralen van de laagste prijs in PUR uitvoering en een rode of gele luchtslang van SUPERPUR voor de hoogste kwaliteit, de beste levensduur en de grootste flexibiliteit. De luchtslangen zijn van het Duitse Brinkoflex, welke garant staat voor hoge kwaliteit. Er zijn naast de verschillende materialen ook luchtspiralen met een M16 en M22 koppelstuk. Bestel vandaag nog uw luchtspiraal in onze Truckparts Webshop.

11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.