Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Deurvastzetter

Een deurvastzetter is essentieel voor het veilig en en efficiënt laden en lossen van je vracht. De deurvastzetter zorgt ervoor dat je trailerdeur open blijft staan. De deurvastzetter vermindert het risico op ongelukken door plotseling dichtslaande deuren. De deurvastzetter is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor je zware dagelijkse werkzaamheden. Verbeter eenvoudig je laad- en losproces met onze betrouwbare deurvastzetters en werk veiliger en efficiënter. 

Lees verder

Montage van de deurvastzetter

De deurvastzetter is eenvoudig te monteren met schroeven of bouten. Open de trailerdeuren volledig en bepaal de ideale positie voor de deurvastzetter. Vaak wordt de deurvastzetter aan de zijkant van de trailer of aan de onderkant van de deur gemonteerd. Meet en markeer de exacte positie waar je de deurvastzetter wilt monteren. Boor vervolgens de benodigde gaten om de deurvastzetter vervolgens te bevestigen aan de trailer. Tip: gebruik roestvrijstalen schroeven of bouten voor een langere levensduur en om roestvorming te voorkomen. Controleer of de deurvastzetter stevig is gemonteerd door de deur enkele keren te openen en te sluiten. Lees minder

24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.